Växasäng

Växasäng av dansk design, spjälsängen kan göras om till växasäng, soffa, skötbord mm.
Växasäng som kan göras om till skötbord, barnsäng, barnsoffa mm.

Oliver växasäng

Bredd           145 cm
Höjd              94 cm
Djup              77 cm
Material      Lackerat trä
Färg               Vit
Madrass köps separat.

Pris:           6990:-

Du hittar den genom att klicka här

 

Praktisk växasäng från danska Oliver .Dansk design med fokus på funktionalitet, kvalitet och livslängd. Växasängen är designad för ett barns tillväxt från det första levnadsåret, till de mer självständiga åren, och håller i generationer. Den får lätt plats i de flesta barnrum med dess klassiska skandinaviska look.

Konfigurationer växasäng

Sängen kan konfigureras i en mängd olika konfigurationer för att passa ditt barn och barnrum under en väldigt lång tid vilket gör den både billig och praktisk över tid.

Som ett skötbord

Exempel på konfigurationer i bild, i övre vänstra hörnet har madrassen satts i sitt övre läge och tack vare spjälorna så kan sängen nu användas som ett skötbord där man lätt kommer åt sin baby för att utföra tex blöjbyten utan att behöva få ont i ryggen samtidigt som man även har den extra säkerheten av spjälorna som förhindrar att barnet skulle kunna trilla ner.

Som spjälsäng

Överst till höger är sängen konfigurerad som en klassisk spjälsäng och då har man helt enkelt bara sänkt madrassen till det nedersta läget för att på det sättet få full effekt av spjälorna och hindra att en bebis kan ta sig ut, eller trilla över kanten.

Som en barnsäng

I mitten till vänster så har man tagit bort spjälorna vilket kan vara en bra konfiguration när barnet blir lite äldre och man vill att det ska kunna ta sig in och ur sängen själv men samtidigt så har man säkerheten kvar att barnet inte rullar över kanten på natten. Denna konfiguration passar bra som en barnsäng.

Som en barnsoffa

Vi ser även exempel på hur man har konfigurerat sängen för att verka som en soffa till barnrummet samt även juniorsäng då barnet blivit ännu lite äldre.
Spjälsängen är som alla Oliver Furniture möbler – 100% dansk design producerad i hållbar funktion i Europa. Madrass ingår ej men går att köpa till.

 

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng