Juniorsäng

spjälsäng som kan förvandlas till juniorsäng
Spjälsäng som kan ändras till att bli en juniorsäng.
Juniorsäng efter att spjälorna har tagits bort.
Spjälsängen utan spjälor har blivit en juniorsäng.

Sky spjälsäng & juniorsäng

Bredd           152 cm
Höjd              82 cm
Djup              82 cm
Material      Lackerat trä
Färg               Vit
Madrass köps separat.

Pris:           6590:-

Du hittar den genom att klicka här.

 

Pinolino tillverkar barnsängar och barnmöbler av absolut högsta kvalité. Alla möbler är handgjorda med omsorg i traditionell stil med genomtänkta detaljer och lösningar som gör möblerna unika.

Du ser spjälsängen Sky som enkelt går att konvertera till en juniorsäng! Denna spjälsäng har höj- och sänkbar botten i tre olika lägen. Dessutom kan Du lyfta bort tre separata spjälor från ena långsidan när barnet vill kunna ta sig ur sängen själv, på så sätt slipper Du risken att barnet klättrar över spjälorna. Alla barnsängar med måtten 140 x 70 cm går att konvertera till en juniorsäng genom att man tar bort båda långsidorna. På denna säng går det även att justera kortsidorna så att de blir lägre vid konverteringen till juniorsäng tack vare deras fiffiga delning på mitten (de övre gavelbitarna plockas bort). Tar Du bara bort endast en långsida blir det en snygg soffa till barnrummet när ingen sover i den. Madrass ingår ej, men går att beställa separat.

 

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng