Påslakan till spjälsäng

Sängkläder till spjälsängen

När man bestämt sig för vilken spjälsäng som man tänker köpa, har beställt den, hämtat den på posten och den blivande pappan har med enkelhet skött monteringen utan problem så är man ändå inte helt klar, det återstår fortfarande att införskaffa ett eller flera passande bäddset samt även en bäddmadrass och en mobil till sin spjälsäng. I och med att pappa skötte monteringen så anser vi att denna delen att bestämma utseendet med sängkläder och tillbehör är något som mamma klarar av bäst, pappa kan dock få vara med och betala ;)

Köp flera påslakan till din spjälsäng redan från start!

Vi rekommenderar även starkt att man redan från start köper minst två olika påslakan så man kan rotera dessa i tvättmaskinen vill man slippa tvätta alltför ofta så införskaffar man 3st eller fler så är man inte tvungen att tvätta/torka direkt vid varje olycka utan har fler set att rotera på vilket även ger den extra fördelen av att man automatiskt kommer variera utseendet på sin spjälsäng i takt med varje olycka, så kortfattat skaffa flera påslakan direkt, det kommer behövas :P

Att tänka på!

När du köper ditt påslakan / täcke till din barnsäng finns det några självklarheter som ändå inte skadar att nämnas en extra gång.

  • kontrollera så att du beställer rätt storlek på ditt bäddset så att du inte råkar beställa ett set som hör till en mindre vagga eller vagn i stället för till din spjälsäng.
  • Kontrollera även så att påslakanet är certifierat att det inte innehåller några hälsofarliga ämnen som din baby då kommer att ligga i. OBS vi rekommenderar enbart sängkläder som är hälsocertifierande och miljövänliga.
  • Sängkläderna tål att tvättas i 60 grader, detta för att ta död på bakterier, samt att det krävs för att göra riktigt rent efter alla de oundvikliga ”olyckorna” som kommer inträffa i sängen.

 Här hittar du godkända bäddset.

 

Påslakan till spjälsäng.

 

Turkos påslakan till spjälsäng med moln.

Snyggt turkost påslakan med moln. 199:-

Snyggt turkost bäddset till spjälsäng med vita moln, passar till säng men finns även i mindre modell lämplig för vagga eller barnvagn.

Mått på påslakan: 100×130 cm
Mått örngott: 38×55 cm
Material: 100% bomull går att tvätta i 60 grader

Pris: 199:-

Hälsocertifierad och innehåller inte några farliga ämnen för barnet!

Köp det här!

 

sängkläder spjälsäng
Snyggt bäddset till barnsäng. 199:-

Samma bäddset som ovan i annan färg, du köper det här.

 Bäddset till en liten pirat!

påslakan med döskallar för pirat till spjälsäng
Snyggt rosa påslakan passar till både spjälsängen och den lilla piraten!

Snygga sängkläder i rosa med döskallar / pirat look, passar till spjälsäng med nedanstående mått.

Mått på påslakan: 100×130 cm
Mått örngott: 38×55 cm
Material: 100% bomull går att tvätta i 60 grader, innehåller inga skadliga ämnen, certificerat!

Pris: 199:-

du köper det här.

Letar du efter bäddset till din vagga eller vagn så ska du ha något mindre mått (se nedan). Vi har samma modeller som ovan plus många fler som även passar till barnvagnen eller till vaggan, här får du en överblick på samtliga modeller.

Bäddset till vagn eller vagga

Påslakan storlek 70×80 cm
Örngott 28×35 cm.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng