Loftsäng-spjälsäng

Vit loftsäng med spjälor, madrassen kan ställas i 3 olika nivåer.
Vit spjälsäng från Troll, madrassen går att ställa i 3 olika nivåer.

Vit spjälsäng / loftsäng från Troll

Mått
Bredd: 126.5 cm
Djup: 66.5 cm
Höjd: 88 cm
Material: Björk.

Färg               Vit

Pris:           2149:-

Du hittar den genom att Klicka här.

Då även vi på spjälsäng.se snart är nyblivna föräldrar så har vi givetvis införskaffat en alldeles egen spjälsäng som nu står och väntar på ankomsten av den nya familjemedlemmen. Vårt val föll på ovanstående spjälsäng / loftsäng från Troll av flera anledningar som jag ska försöka mig på att lista nedan.

Monterad o Klar

snyggaste spjälsängen
Resultatet, vår spjälsäng monterad och klar.

Ovan spjälsängen från Troll monterad och klar, med spjälskydd, madrass och bäddset + kanin.

Design

I vårt tycke en väldigt snygg och stilren barnsäng som enkelt smälter in i vår sovrums miljö, på något sätt snygg utan att sticka ut för mycket eller ta för mycket plats. Vårt sovrum går i ljusa färger, vitt och ljusgrått vilket gör att den smälter in väldigt bra.

Kvalitet och montering

Bra kvalitet, här är det äkta trä och inga pressade MDF skivor eller annat, vi tittade som de flesta föräldrar även på modeller från IKEA men då dessa inte hade samma funktioner, kvalitet och utseende så valde vi att lägga lite mer på denna säng och det är något som vi inte har ångrat, inte minst när ”pappa” skulle gå igång med monteringen och förväntningarna låg på det normala IKEA monterings krånglandet. Otroligt lätt montering när spjälsängen anlänt, i princip 4st olika bitar som var väldigt enkla att sätta samman och sedan så lade man bara i sängbottnen på valfri höjd. Barnsängen är av typen loftsäng vilket innebär att man har olika nivåer man kan lägga madrassen och sängbottnen på beroende på barnets ålder och för att man ska slippa få ont i ryggen. Fungerade väldigt bra och enkelt att justrera höjden på madrass. Dessutom går det med en enkel mekanism att höja och sänka spjälorna på sidan av sängen för att på sådant sätt enkelt få ”access” till barnet.

Priset.

Som redan nämnt priset, allt ovanstående och om man då jämför en IKEA för 1000:- till 1500:- med denna som kostar lite mindre än 2200:- så känns det som ett givet val och sett i efterhand med tanke på hur bra sängen ser ut och hur enkel den var att montera så var det väl spenderade ”extra” pengar. Man får vad man betalar för även om jag i detta fall kanske vill hävda att sängen kändes billig i efterhand :P

 

Alla Troll sängar har 3 olika madrasslägen och vissa modeller kan man även få med dropside – allt för att göra det bekvämligare för både barnet och föräldrarna. Troll Nursery producerar kvalitetsmöbler för barn. Troll har höga kvalitéts krav och man kontrollerar varje steg från det att timret kommer in till fabriken tills en färdig produkt lämnar fabriken. Möblerna är av massiv solid björk från Nordiska länder. Trolls möbler är gjorda för att klara av både de Europeiska och Amerikanska standarderna. Produkterna testas i flertal testinstitut.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Mer information.

Enligt EU direktiv informerar vi nu om att denna webbplats använder sig av kakor. Om du förstår och samtycker till detta så fortsätter du att använda siten eller klickar på "Jag förstår" Vi och våra samarbetspartners använder cookies för att förbättra användbarheten på våra webbplatser och göra våra tjänster mer relevanta för dig

Stäng